VÄRLDENS SMARTASTE MATLÅDA?

VÄRLDENS SMARTASTE MATLÅDA?

0

Att gräva bland start-ups är så himla roligt. Man kan hitta riktiga godbitar men också en hel del onödigt, men mest är det kul att se alla innovativa idéer som folk har.

I dag hittade jag denna smarta matlåda som livet ganska mycket enklare, speciellt om man vill hålla sig till en bra kost. Att äta lunch ute är lite gambling för man vet inte alltid vad det är i maten och man har många gånger inget val utan det är en rätt som gäller till lunch. Jag tillhör den typen som avskyr snuskburkar (matlådor) men med denna lilla låda blir jag bra sugen.

3

Den smarta lådan Prepd Pack

Den här lådan är inte bara vacker utan också väldigt smart. Den är gjord av bambu och innehåller bestick och plastlådor som kan användas på olika sätt. För att optimera användningen har man skapat en tillhörande app med recept och där du har kontroll på kalorier och näring. Perfekt om man behöver lite hjälp eller vill underlätta lunchplaneringen.

Träboxen är helt tät vilket gör att lukten av maten (vitlök?) inte tränger ut och anna lukt i kylen (sur mjölk?) tränger in. Det kommer ett fodral med som håller maten kall under längre stunder (till jobbet) och man kommer kunna köpa till små frysblock om man måste hålla det kallt under en längre tid.

Jag önskar jag hade pengar att backa detta projekt för jag vill ha en NU! Projektet är i dag uppe i 5756% av vad de begärde…

Start-Up sidan

1

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *