Vill ni se mig föreläsa om teknik och människor?

Vill ni se mig föreläsa om teknik och människor?

2

En av alla roller jag har är föreläsare. Något jag vuxit in i och den resan kan du läsa mer om i ett annat inlägg (länk). Men nu är jag inbjuden till Västerås och det är en helt öppen föreläsning, så välkommen. 

Tydligen är detta väldigt uppskattat, lunchföreläsningar med olika teman som alla är inbjuda till. Det är Expectrum som ligger bakom kalaset. ”Expectrum är ett utvecklingscentrum för skola och näringsliv med tekniken i fokus. Vi tror att människor i alla format växer med varandra och med tekniken, oavsett om den skapats för forskning, utbildning eller företagande.” Hur coolt? Kolla in mer här (länk)

Teknik och människan

Jag kommer prata om teknik och människor. Hur går det ihop? Hur ser framtiden ut? Hur kommer vi göra med robotar och virtual reality? Ska vi vara rädda eller fascinerade? Ni får komma om ni vill.. Det är talarbyrån Flowtalk som ligger bakom detta och uppdraget kommer från Västerås stad.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *