Xiaomi öppnar Mi Store i Stockholm

Xiaomi öppnar Mi Store i Stockholm

Xiaomi öppnar Mi Store i Stockholm den 25 augusti. Mi Store-butiken kommer att ligga i Stockholm, på Westfield Mall of Scandinavia.

Idag meddelade det globala teknikföretaget Xiaomi att de tillsammans med den lokala partnern East & West Distribution öppnar dörrarna till sin första Mi Store i Sverige den 25 augusti. Den efterlängtade Mi Store-butiken kommer att ligga i Stockholm, på Westfield Mall of Scandinavia. Besökare kommer inom kort att kunna uppleva populära smartphones, elektriska skotrar och ett brett utbud av företagets populära ekosystem AIoT-produkter.

Under det senaste året har Xiaomi fokuserat på den nordiska marknaden och har redan fått en skara Mi Fans i samtliga nordiska länder. Företagets senaste produktreleaser kom i juli och inkluderar bl.a. Mi Smart Band 5Mi Electric Scooter Pro 2Redmi Note 9-serien och den mer än budgetvänliga smartphoneserien – Redmi 9.

Läs mer om Xiaomi på bloggen

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *