100 pass innan midsommar

Skärmavbild 2015-01-04 kl. 11.11.21

Såg en rolig grej på Facebook som jag nu valt att haka på. Det går ut på att se om man klarar att göra 100 pass (träning) innan midsommar. 

Det är ingen tävling utan en liten spark i baken på en själv att klara detta. Det innebär ca 4 pass i veckan och det är ju inte helt omöjligt. En del av dessa pass kommer jag göra hemma eftersom jag kommer bygga upp en ok gym med kettlebells, pilatesboll och Bosuboll.

Ett pass ska vara minst 30 minuter och man ska behöva duscha efteråt.

Hänger ni med??

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *