Akta dig för sura gubbar på Blocket

Jag har haft min beskärda del av sura gubbar på Blocket, trodde jag! 🙂 Min bil ligger fortfarande ute på min egna annons fast jag nu lämnat över den till en bilhandlare som sköter detta. Tänkte inte på det förrän jag fick ett mail i går. Jag bryr mig i ärlighet inte men det var så roligt att jag måste visa er.

Bilen är alltså en Ford Mustang Fastback -65 som jag köpte för 340 000kr. Den är i “mint condition” och en riktig raritet.

Då får jag detta mail:

Ja har du skrivit fel 25000:- mena du X@lnctv.com via blocket.se

22:24 (17 timmar sedan)

 

till mig

Priset är nog din önskedröm,glöm glöm kom med ett pris som man kan ta

 

Avsändarens telefonnummer är: 0171xxxxxx 

 

Annonsen finns på http://www.blocket.se/vi/42243812.htm

 

 

———————– Info från blocket.se ————————

 

Du kan lägga till en film i din annons – just nu gratis!

 

———————————————————————

Brevet skickades via ett webb-formulär på www.blocket.se angående

din annons “Ford Mustang Fastback -65”.

 

Personen som kontaktade dig känner alltså inte till din e-postadress

förrän du svarar på detta brev. Observera att vi inte kan veta

om avsändarens e-postadress (x@lnctv.com) är korrekt angiven.

 

Utskicket gjordes från ip-nummer 37.xx klockan 22:14 den 12/10 2012.

———————————————————————

www.blocket.se | Sveriges största Köp & Sälj marknad

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *