Allt eller inget.. Som vanligt!

På fredag dyker jag upp igen på TV4 Nyhetsmorgon. Jätteroligt. Äntligen ett ämne jag känner mig superbekväm med och det kommer bli skitbra. Har mer än 20 olika prylar att visa upp.. Hur ska det gå?

Sen ringer de igen med ett annat jobb som är HELT off. Det handlar om BÅTAR! Jag åker inte båt, jag kör inte båt och jag är så jävla sjösjuk att jag inte ens klarar av att titta på när Birka Cruises lägger till här utanför. Så jag sa nej! De ville prata om elektroniska sjökort och nyheter i båtvärlden och jag tackar för tanken men… Jag kan verkligen INGENTING! Fan då.

Går och slår hårt på BodyCombat klassen och lägger allt mitt krut på fredag.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *