Ännu en dag med mingel och gröna naglar!

Tung dag i dag. Tre möten, illamående och yrsel. Men jag klarade mig igenom och drog in till stan efter jobbet. Letade kolsyremaskin och målade naglarna på Laka i Gallerian. Tog en expressmanikyr där man för 179kr och 15 minuter fick filade naglar och lack. Valde en grönaktig som jag tyckte var fin, visade sig vara identisk med färgen på mitt mobilskal! 🙂

Sen mötte jag P och vi drog på mingel för Hertz, i regi av Skugge & Co, som ville uppmärksamma oss på lite statistik över hur man konsumerar musik när man kör eller åker bil. Bandet Pasadena spelade ett par låtar, vi drack öl och P träffade en gammal elev som tydligen gjort en helomvändning av sitt liv, både till utseende och beteende. Allt ägde rum på ett fint ställe som heter Mellqvist Kaffebar och som även huserar en musikstudio i källaren. En anrik studio som bla ABBA spelat i.

Jag uppdaterar med mingelbild när det kommer!

 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *