BRING OUT YOUR INNER DIVA – PREMIÄR

BRING OUT YOUR INNER DIVA – PREMIÄR

0

Rummet var överfyllt av positiva och nervösa deltagare och jag var nästa lika nervös som dem. Men det hela blev succé, allt på grund av deltagarnas engagemang. 

DIVA:n handlar om att man ska våga kliva ut, ta första stegen mot att våga tala inför folk. Oavsett om det är ett tal på ett bröllop i sommar eller för att man vill våga ställa sig på en scen och ha föreläsning. Vi fick betydligt fler deltagare än vi tänkt och rummet vart för litet så i sista sekund fick vi möblera om totalt och ta bort bord och fix lite men det gick ju bra.

Jag inledde kvällen med att berätta min egna personliga historia och dela med mig av mina erfarenheter och de verktyg som har hjälpt mig. Jag var jättenervös och pratade mycket snabbare än jag tänkt. Sedan var det Helenas tur som pratade mer om organisation och planering och hon bjöd även in Rut som pratade om vad som egentligen sker i kroppen när vi blir nervösa. Sedan tog Magdalena över de fick göra lite övningar som var jobbiga och utmanande men alla gjorde det så bra, alla var så modiga.

Kvällen slutade med fantastiska diskussioner och beröm och jag somnade ovaggad.

Your email address will not be published. Required fields are marked *