VILL DU OCKSÅ BLI EN DIVA?

VILL DU OCKSÅ BLI EN DIVA?

Är det så att du fått förfrågan om att hålla ett tal på sommarens bröllop, eller ska presentera ditt jobb inför ledningsgruppen? Kanske sitter du nu och svettas floder över stressen att du ska stå inför andra människor och prata? Du är inte ensam, men det finns hjälp!

Jag var precis där för några år sedan. Jag hade sådan svår ångest över att ställa mig upp inför folk och säga något, bara presentera mig för en grupp människor var svårt. Vi ett tillfälle skulle jag göra en superenkel grej inför folk jag känner men jag bröt i hop till ett kolli och grät. Efter det bestämde jag mig att det här håller inte och jag letade efter möjligheter att komma över skräcken. Det blev en lång resa som jag tänker komprimera till en knapp timme som ni kommer att få ta del av.

[bctt tweet=”Just nu 2 för 1 på Bring out your inner diva! www.boyid.se”]

Skärmavbild 2016-03-22 kl. 22.31.08

Tillsammans med två av mina absoluta favoritmänniskor i världen har vi startat något som vi kallar “Bring Out Your Inner Diva”. Det är en tre timmars kurs en vardagkväll där du får följa med på tre olika block. Det första blocket tar jag hand om där vi pratar om just den där skräcken och de första trevande stegen. Jag ger er lite tips på vägen att ta med er för att våga försöka. Block två tar Helena hand om och hon är expert på planering och organisation och kommer ge er verktyg att jobba med för att vara förberedd. I tredje blocket kommer vår energiska Magdalena in och hon ska försöka locka ut den där divan i myrsteg. Vi kommer ta det varsamt samtidigt som vi utmanar er så det där bröllopstalet inte ska kännas lika panikartat.

Häng med? Eller tipsa nära och kära som behöver en liten spark i baken.

HÄR ÄR ALL INFORMATION OM EVENTET. Ni bokar er plats på sidan och sedan väntar ni med spänning på er kväll.

PS. Bara för att det heter DIVA betyder inte det att det bara är för tjejer, en man kan också vara en DIVA!! 🙂

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *