#GGM16 – ÄLSKA GEEK GIRL

#GGM16 – ÄLSKA GEEK GIRL

#GGM16 – ÄLSKA GEEK GIRL

Jag har ofta känt att jag vill åka på Geek Girls meetups men det har aldrig liksom funkat. Den här helgen var vi dock inbjudna om föreläsare för att hålla i en workshop. Och jag ville bara stanna kvar. 

Jag är ju med och driver en talarskola för de allra räddaste. Vi är fyra kvinnor som gör det med fyra olika kunskaper och fyra olika sätt att se på saken. Tre teoretiker och en som håller i de praktiska övningarna. Normalt är kursen på tre timmar och här fick vi komprimera ner det till drygt en timme. Tyckte det gick bra faktiskt.

Till hösten kommer fler datum upp och vi kör i gång redan i augusti.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *