Vi tittar på Ted Lasso på Apple TV+

Det är inte ofta jag tar till bloggen för att prata om en film eller tv-serie men nu måste jag bara få säga nåt, Ted Lasso – WOW! 

HERREJÄVLAR vilken bra serie det här är. Ted Lasso, en football-coach i USA får jobba som fotbollstränare i England. Ja ni fattar, inte samma sport men samma namn. Kanske låter tradigt bara rakt upp och ner men jag har fan inte skrattat så mycket åt en serie någonsin. Den är skruvad, varm, sjukt rolig och beroendeframkallande.

Varje roll är genomtänkt och perfekt rollsatt. Det är så mycket underfundig humor att jag sätter de sega bilarna i halsen av skratt, rätt ofta. Om ni bara ska se en serie i sommar så se denna för bövelen.

Vill ni läsa mer om serier och filmer så hittar ni det här!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *