IFA here I come.

Eller.. Ja jo! Jag hoppas det. Jag ska i alla fall ner dit för första gången någonsin men det kom lite sent om sider så jag vet inte om min pressansökan ens går igenom. 

Men jag kämpar för att få tillgång till allt det man får tillgång till som press. Jag åker helt ensam, vet inte ens just nu var jag ska bo. Jag vet inte hur mässan funkar, vad jag inte ska missa, hur jag ska lägga upp mina dagar. Jag har verkligen ingen aning. Jag kollade in kartan och höll på att svimma av dess storlek.

Jag tar tacksamt emot tips. Det enda jag hittills fått är att boka upp möten och det håller jag på med. Men det blir inte så många tror jag.

Jag köpte i går en GoPro och tänkte försöka göra lite film och intervjuer och se hur det går att lära sig iMovie för att få ihop något. 🙂

IFAs hemsida

ifa_gelaendeplan_full

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *