Jabra Elite 85h – wallenrud testar

Jabra Elite 85h – wallenrud testar

Editors choice

Jabra Elite 85h – wallenrud testar

 

ÄNTLIGEN! Äntligen ett par hörlurar som levererar. Jag är så trött på lurar utan någon som helst känsla för ljud men nu jävlar. 

Jag tog med mig hörlurarna, Jabra Elite 85h, på flyget ner till Gambia och lyssnade även när jag låg vid poolen och det var vattengympa precis bredvid.

Design och känsla

Först, designen. Kanske inte wow. Men det är sällan hörlurar överraskar med design. De är svarta med lite tygbeklädnad på yttersidan av lurarna där det finns dolda knappar. Jag gillar det framför det vanliga plastiga.

Komforten är perfekt. Omsluter mina öron helt perfekt och trycker ingenstans.

Det mer tekniska om Jabra Elite 85h

Batteritiden.. Jag kan omöjligt göra slut på batterierna. Asså jag har laddat dem en gång och lyssnat en del. Fortfarande säger rösten ”Battery High”. Men vad fan.. Hur länge ska de hålla? Ja enligt spec så 36 timmar om man dessutom kör med ANC. Alltså aktiv brusreducering. Helt makalöst.

Till hörlurarna finns en app där du kan ställa en massa saker baserat på dina önskemål när det kommer till ljud och brusreducering. Lätt att använda, alla fattar hur det funkar.

Ljudet är perfekt. En skön bas som man kan vrida upp utan att det slår igenom eller låter illa. Diskanten är perfekt balanserad och all musik låter gudomligt.

Brusreduceringen är makalös

Snacka om att försvinna från omvärlden. På flyget hörde jag absolut inget annat än det jag valt att lyssna på. 8 timmar frihet! Det är en lika härlig upplevelse i kollektivtrafiken men stäng för guds skull av brusreduceringen om du befinner dig i trafiken.

Jag ger högsta betyg på ALLA punkter och kommer själv springa och köpa lurarna inom kort.

Ca pris för Jabra Elite 85h är 1 800 kr. Värt varenda krona.

5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *