Jakten på nya dörrar – Villasäkerhet

Jakten på nya dörrar – Villasäkerhet

0

Att säkra huset är något a det viktigaste för oss. Jag har tidigare skrivit om just det och pratat om larm, läs här. Nu kommer tiden för oss att byta ut vissa dörrar. Var med och tyck till. 

Jag har bra koll på Swedoor eftersom de ligger under en PR-byrå som jag har gott samarbete med. Får alltid se det nyaste och har lärt mig en del om deras säkerhetsdörrar. När vi nu vill investera i nya dörrar är det just Swedoor vi tittar på. Tyvärr har de FÖR många modeller så beslutsångesten är total.

Varför vill vi byta dörrar?

Vår vanliga entrédörr är helt okej, men inte ur säkerhetssynpunkt. Sedan har vi två svaga punkter, tvättstugan har en entré på samma sida som ytterdörren men det är bara en gammal ”balkongdörr”. Helt vansinnigt i säkerhetssynpunkt. Samma gäller en altan på baksidan. Så alla tre ska få säkerhetsdörrar.

Entrédörren

Här är det svårast att välja. Jag lutar åt dessa med favoriten nummer 1 och sedan 2, 3 och 4. Jag vill gärna ha lite ljusinsläpp och det är ju ingen insyn från en väg eller så vilket gör det helt okej med fönster på dörren.

Tvättstugan

Här har vi en balkongdörr med stort fönster, det behövs verkligen inte, det är tvättstuga fylld med kläder 🙂 Vi vill också att den ska skilja sig lite från den vanliga entré dörren så man inte tar fel, eller inte man snarare gäster. Vad tycker ni?

Altanen

Här vill vi släppa in så mycket ljus vi kan men samtidigt tänka säkerhet. Så här väljer vi någon av dessa två dörrar.

Mer om Swedoor

Här kan du kolla in samtliga dörrar från Swedoor och laddar nu ner appen så kan du ta en bild på din nuvarande dörr och ersätta den med AR för att se hur den nya dörren kommer se ut. Så jäkla smart.

Your email address will not be published. Required fields are marked *