JBL! CLIP 2 – KARAMELLEN I LJUDSKÅLEN

JBL! CLIP 2 – KARAMELLEN I LJUDSKÅLEN

0

Jag har sagt det förr och jag säger det igen – Jag älskar JBL! Och vet ni varför? Jag är uppväxt med varumärket. Min pappa var ljudtekniker och ingenjör och smackade upp studiohögtalare i vardagsrummet till mammas förtret. 

Ja pappa min var en sådan nörd och det är så synd att jag inte fattade att jag också var det medan han levde. Om han skulle komma på en snabbvisit i dag så skulle han nog bli imponerad över mitt liv. Men tillbaka till JBL! Som sagt så satte pappa upp stora feta studiohögtalare från JBL! i vardagsrummet och kunde skryta med något slags 5.1 ljud hemma innan folk ens visste vad det var. Eller 5.1 vet jag inte, vart fan var .1 någonstans? Jag minns inte så noga men jag kan heller inte fråga så vi går vidare.

Clip 2

Här har vi en liten karamell som är så söt så tänderna ruttnar. Fina grälla färger, imponerande ljud och en mångsidighet. För en sexhundring kan du köpa dig lite frihet. Den här högtalaren passar allra bäst till kidsen och aktiva ungdomar. De som vill ta med musiken överallt, till skateparken, stranden och när de jagar Pokemon (eller är det ute med Pokemon nu??).

Den är klassad med IPX7 (30 minuters nedsänkning i djup av som mest 1 m) så den klarar regn och olyckor. Den har en bra clip om gör att du kan hänga den i väskan, byxan, tältet eller på cykeln utan problem. Den kommunicerar via blåtand men har en inbyggd sladd som kan kopplas in i ett 3,5 mm uttag om blåtanden strular.

Passar: Kidsen

Pris: 600 kr

Köp: Kjell & Co Affiliate länk

 

img_5339 img_5340 img_5341 img_5342 img_5343

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *