Katrin Zytomierska borde fråntas rättigheten att yttra sig!

Jag har tidigare skrivit om Katrin och sagt att hon är en mobbare av rang.

När DETTA inlägg las ut på Twitter gick jag in och läste och jag är så arg så jag skakar. Varför får denna människan yttra sig offentligt? Varför får hon ha en blogg på Finest som säger sig tycka lika bra om alla?! (det tror jag inte ett dugg på)

Katrin lever i en liten jävla glasbubbla där alla människor är stöpta i en och samma form. Fan den som gör något annorlunda, ser annorlunda ut eller tänker annorlunda. Man ska vara rik, framgångsrik, anorektiskt smal, träna 7ggr i veckan, ha barnflicka. Ja men det är verkligen så livet ser ut för majoriteten av svenskar.

Jag har i över två år tränat stenhårt men inte gått ner ett gram. Jag är hälsosam och gör medvetna val men gör också lite fel, jag är ju människa, men min matsmältning funkar inte korrekt och jag har en massa allergier osv. Jag har heller inte som mål att väga 50kg.

Jag tycker Katrin ska hålla käften, leva i sin glasbubbla och låta oss vanliga härliga människor leva i fred.

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *