Allt För Hälsan – mässa i helgen!

Japp. Det är mässa från torsdag till söndag (Allt för Hälsan) och min fantastiska vän Magdalena Bibik gör debut som konferencier på stora scenen. Jag är imponerad och glad men också extra glad eftersom hon får forma tiden på scen lite som hon vill och har valt sitt team att hjälpa till med diverse saker. Jag ska både modevisa och träna på scen.. WOHA! 20kg övervikt, 30+ gammal, krämpor och gud vet allt. Men jag klarar allt när Magdalena är boss. Kom och titta. Ni kan kombinera besöket med Mitt Kök och Wintershow.

Här är mina tider då jag är på scen!

Lördag:
10.45 Modevisning
12.45 Zumba
13.30 Spartan

Söndag:
10.45 Modevisning
12.00 Zumba
16.45 Modevisning

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *