Kobo lanserar två nyheter – Kobo Sage och Kobo Libra 2

Kobo lanserar två nyheter – Kobo Sage och Kobo Libra 2

Pressmeddelande

Rakuten Kobo lanserar Kobo Sage och Kobo Libra 2, med ny Bluetooth® -teknik som ska ge dig möjlighet att både läsa e-böcker och lyssna på Kobo ljudböcker – allt i en enhet.

Kobo Sage ska ge dig en läsupplevelse fullmatad med funktioner, så som Bluetooth® -teknik för Kobo-ljudböcker. Kobo Sage är Rakuten Kobos mest kompletta enhet och tar läsningen till nästa nivå. Med tillbehöret Kobo Stylus kan du ta anteckningar och markera avsnitt direkt i din e-bok. Funktionen ger läsarna möjlighet att läsa, skriva och lyssna, samlat i en Kobo-enhet för första gången. E-läsaren är komplett med en 8” HD flush E Ink Carta 1200 bländfri skärm, ComfortLight PRO justerbar ljusstyrka och temperaturkontroll, Dropbox-stöd och 32 GB lagringsutrymme. Den eleganta och lätta Kobo Sage är ergonomiskt konstruerad för total komfort. Enheten kommer i svart med specialdesignade tillbehör, till exempel mångsidiga SleepCovers i ljusgrönt och svart, helt nya PowerCover i svart och kompatibla Kobo Stylus.

Kobo Sage

Kobo Sage

Fullpackad med funktioner och personlighet är Kobo Libra 2 skapad för att passa in i ditt hektiska liv oavsett om du vill läsa eller lyssna. Med mer lagringsutrymme, en snabbare E Inkskärm och nu även Bluetooth® är Kobo Libra 2 nästa generation av den populära Kobo Libra H2O. Oavsett om det är soliga dagar eller stormiga nätter är den vattentäta e-läsaren anpassningsbar med en 7 ”HD E Ink Carta 1200 bländfri skärm, ComfortLight PRO justerbar ljusstyrka och temperaturkontroll samt 32 GB lagringsutrymme. Finns i vitt och svart, med ett stort urval av SleepCover -färger, så som vallmorött, lavendel, skifferblått och svart – för att passa just dig.

– Med över ett decennium av högt rankade e-läsare vill vi med nya innovationer och förbättringar säkerställa att Kobo förblir det starkaste digitala läsalternativet på marknaden. Vi arbetar kontinuerligt nära våra kunder för att göra vårt erbjudande, allt från e-läsare, eböcker och ljudböcker till vår Rakuten Kobo -app, så konkurrenskraftigt som möjligt för att förbättra våra kunders läsliv, säger Michael Tamblyn, VD, Rakuten Kobo.

– Med Kobo Sage och Kobo Libra 2 har vi tillfört de funktioner Kobo användare uppskattar med den senaste mjukvaran och Bluetooth® teknik så att du både kan läsa och lyssna i samma enhet. Med Kobo Sage tog våra produktdesigners ytterligare ett steg med funktionen Kobo Stylus som möjliggör för läsaren att interagera med sina e-böcker samt göra minnesanteckningar för en mer aktiv, insiktsfull läsning. Med den nya premium PowerCover för Kobo Sage kan du dessutom ladda din enhet på språng för att maximera din lästid.

Kobo Libra 2

Kobo Libra 2

Kobo Libra 2

Tillgänglighet och pris

Kobo Sage och Kobo Libra 2 finns tillgängliga för beställning från den 5 oktober samt på kobo.com och hos utvalda återförsäljare från den 19 oktober.

  • Kobo Sage: 2999 SEK
  • Kobo Libra 2: 1899 SEK

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *