Full kock VS nykter amatör – vem gör godast hamburgare?

Mauri och Uppdrag Mat ska utmana tre kända kockar i att göra hamburgare, men det har så klart en liten tvist. 

Tittade på det här klippet och det är väldigt roligt, men det roligaste är den sista delen där Mattias Larsson ska göra en hamburgare medan han är full. Jag skrattade hejdlöst.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *