Läckra sladdar från LeCord

lecord

Sladdar, sladdar och sladdar. JAG HATAR SLADDAR. De är fula, trassliga och överallt. Tyvärr kommer vi inte bli av med sladdar helst. Även fast man kan ladda en hel del saker trådlöst nu så kommer sladdarna ändå vara en stor del av vårt pryl-liv ett bra tag framöver. 

Men varför inte då göra dem lite roligare? Det finns redan sladdar i glada färger, plastiga saker. Som dessa från Kjell&Co.

Men här kommer en kollektion med laddkablar/datorkablar med tygsladdar från LeCord. Dessutom i snygga färger och mönster. GE MIG!

lecord

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *