Max Verstappen “kör” på gatorna i Palermo

En fejkad video från ett av de bästa stallen i F1 gör mig lite illamående, varför göra en sådan dålig produktion?

Ja så säger alla artiklar i alla fall, men om man kollar på filmen så finns det inget som säger att det är just Max som kör, han syns aldrig. Många scener var uppenbart falska när människorna tex tittar över ett räcke på vägen och “följer” bilen med huvud och blick, det matchar liksom inte varandra.

En annan vy ska visa Christian Horner men det är också fejk för det är bara bakhuvudet och det stämmer inte alls. Nä, jag blev mer arg än lycklig av att se denna film.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *