Huawei Freebuds 3i – YES!

Huawei Freebuds 3i – YES!

Editors choice
0

Huawei Freebuds 3i – YES!

Huawei spottar ur sig nyheter under 2020 och en av dessa är en uppdaterad modell av Huaweis tidigare Freebuds 3 nämligen 3i och jag är nöjd!

Den förra modellen påminde lite mer om Apples varianter som inte går in i örat utan bara ligger där, liksom. Trots det satt dessa hyfsat i mina öron och jag körde på dem rätt länge. Nu kommer den nya upplagan och nu har man valt att göra riktiga in-ear.

Hur ser de ut?

Första kollen på dem och jag gillar så klart designen, det är inga utsvävningar i illrosa med enhörningar på, de är vita som de flesta. Man har ju vant sig med att det är små pinnar som hänger ner så det stör mig inte heller. Caset de kommer i är stilfullt och smidigt.

Men hur sitter de då?

Jo, de sitter riktigt bra ska jag säga. Min sambo hade lite problem med ena örat, men så är han lite kinkig, jag tyckte de passade bra. Du har fyra storlekar på gummipluttarna så du borde hitta en perfekt passform på dina. Det är lätt att byta mellan dem. Jag velar lite mellan de största och de näst största..

Det viktigaste, hur låter det?

HUAWEI FreeBuds 3i låter alldeles strålande. Här hittar jag en konkurrent till mina tidigare favoriter, Jabra 75t, som båda briljerar med ett klart ljud och en välbalanserad bas. Jag tog mig igenom pop, rock, dance och singersongwriter och det lät bra rakt igenom. Du kan göra inställningar i appen och där kan du välja vad som ska hända om du använder touchytan på hörlurarna. Här dök det upp ett litet problem.. När jag gör något, som att hålla en längre stund på ena luren, så ska jag slå på och av brusreduceringen men rösten som säger om det är av eller på, ja hon pratar koreanska! Hahaha! Kan inte hitta någonstans i appen att byta språk så här stöter jag på patrull. Osäker om jag fått ett tidigt recensionsex eller om det är något annat.

Och om man vill tala med någon?

HUAWEI FreeBuds 3i kommer med två utåtriktade mikrofoner för att exakt ta upp din röst samtidigt som du undviker andra miljöbuller och en tredje inåtvänd mikrofon tar emot den röst som dirigeras i öronen för att ytterligare förbättra samtalskvaliteten. Allt du säger är klart oavsett ljud.

Fakta

  • Ett fulladdat fodral ska kunna ladda upp dina hörlurar fyra gånger.
  • Du får 3,5 timmar batteritid om du lyssnar på musik och podd och 2,5 timmar taltid.
  • De är IPX4-klassade så de klarar lite svett och duggregn.

PRIS 1 190 kr

Inköpsställen, klicka här!

 

4.5 / 5 stars     

Your email address will not be published. Required fields are marked *