Motorsystrarna i SVT

Jag har fler saker att tycka och tänka om detta!!

Motorsystrarna i SVT

1. SKITBRA! Kul med okända tjejer som gör motorprogram.
2. Jag vet att Karin kämpar men även jag om att få göra motorprogram i tv men får alltid nej. Det går inte ihop.
3. Varför har man inte gjort mer reklam? Jag hittade det av en slump.
4. Varför bara 15 minuters avsnitt på webben?
5. Vad ska vi göra för att få göra detta med Lilla Gumman??

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *