Nej, jag avger inga nyårslöften!

Nej, jag avger inga nyårslöften!

2015

Nyårslöften är till för att brytas. Eller det verkar så eftersom jag aldrig stött på en människa som hållit sitt nyårslöfte. Därför avger inte jag hellre sådana för det är svintråkigt att “faila” hela tiden. 

Men detta år börjar med en nystart för mig, det har egentligen inget med årsskiftet att göra, det råkade bara falla sig så att jag nådde en viss vikt på vågen i december och det gav mig fullständig panik. Jag åkte direkt till Itrim Huddinge och skrev in mig och vi kickstartar 7 januari. Men det är inget nyårslöfte, det är ett LIVSLÖFTE!

Jag ska gå ner 30 kg, få hjälp med mina ätstörningar och jag ska testa fler träningssätt. Lägligt nog kommer Magdalena dra i gång dansskolan igen så det känns för jävla bra! Bra träning och askul samtidigt.

Fram tills den 7 januari ska jag fortsätta njuta och äta lite vad jag vill så jag tröttnar på det, sen går jag på VLCD (Very Low Calorie Diet) vilket innebär att jag lever på shakes av olika sorter 4 ggr per dag i ca 3 månader. Sedan ska jag återigen lära mig äta, men då på ett helt nytt sätt.

När jag gått ner 30 kg ska jag också kontakta sjukvården för att se om jag kan få en bröstreduktion.

Denna bilden har jag aldrig visat någon, men nu vågar jag. Behöver visa er detta för att jag ska sporras ännu mer och verkligen klara av detta.

Skärmavbild 2014-12-31 kl. 09.49.25

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *