Oral-B iO-SERIEN – NYHET!

Oral-B iO-SERIEN – NYHET!

0

Kan man utveckla eltandborstarna mer? Ja tydligen, för nu har Oral-B lanserat en helt ny borste under namnet iO-serien.

Vad är det då som skiljer denna serie mot den tidigare?

Man har fortfarande kvar den runda borsten, som jag personligen föredrar, men man har adderat vibrationer. Så kombinationen med den roterande borsten och vibrationerna ska tydligen ge en renare borstning. Jag har ju tex vibrationer i ett verktyg för rengöring av ansiktet som jag älskar och även i en maskin med både el och vibrationer för att tona mitt ansiktes former. Vibrationer är alltså det nya.

Är den smart?

Så klart fortsätter man med smartheten men nu har tandborstarna försetts med interaktiva skärmar. I de skärmarna kommer man få en hälsning när man börjar och information om vilket program man kör, om man borstar för hårt osv. Men de har också lagt in något som heter 3D TEETH TRACKING med A.I för att bevaka din tandborstning. Den här funktionen finns bara i en av tre modeller och ska analysera typ allt och ge rekommendationer.

”Med artificiell intelligens-borstning kan 3D-spårning användas för att övervaka din tandborstning över de främre, övre och bakre ytorna på tänderna över 16 zoner i munnen – guida dig till en grundlig rengöring. ”

Vill jag ha den?

Jajamen. Supersugen. Har den tidigare versionen och har Philips senaste modell men man vill ju alltid testa det nya!

Hitta mer info på denna länk!

Vill du läsa mer om eltandborstar på min blogg?

Tandborsten som din tandläkare styr

Your email address will not be published. Required fields are marked *