Roborock S7+ — Storstäda utan att lyfta ett finger

Roborock S7+ — Storstäda utan att lyfta ett finger

Okej, jag har redan två robotdammsugare hemma men man vill ju uppgradera. Fördel denna? Självtömmande laddningsstation!! 

Pressmeddelande

Roborock S7 tar sig an både golv och mattor i ett svep. En ultrasonisk mopp skrubbar golv med upp till 3.000 vibrationer i minuten, medan ett avancerat PreciSense LiDAR-navigationssystem direkt känner av när en mattkant närmar sig. Då lyfts moppen automatiskt och dammsugaren fortsätter  — med en kraftfull 2500 Pa Hyperforce™ sugeffekt.

  • Sonisk mopp skrubbar golv med upp till 3.000 vibrationer i minuten
  • Smarta sensorer lyfter automatiskt moppen vid en mattkant
  • Slitstark gummiborste rengör mattor på djupet och avlägsnar hår mer effektivt
  • Kraftfull 2500 Pa sugeffekt fångar upp smuts i allt från sprickor till mattor
  • Självtömmande laddningsstation laddar roboten och förvarar allt damm

Pris och tillgänglighet

Roborock S7+ (robotdammsugaren S7 och laddningsstationen) finns nu tillgänglig hos Elgiganten för det rekommenderade priset 7.990 kronor.

Intelligent teknologi. Bättre städning.

Med den ultimata duon Robock S7+, bestående av robotdammsugaren S7 och en självtömmande laddningsstation, tar Roborock ännu ett kliv mot ett smartare och renare hem. Under den stilrena designen gömmer det sig exceptionell hårdvara och en rad avancerade funktioner. Den soniska moppen skrubbar golv med upp till 3.000 vibrationer i minuten — vilket gör att S7 har en av marknadens snabbaste moppar. Trycket från moppen är dessutom dubbelt så kraftfullt som hos föregångarna, S5 Max och S6 MaxV. Med Roborock S7 i hemmet försvinner även de allra svåraste fläckarna och golven blir skinande rena. En 300 ml stor vattentank tillåter även mer omfattande städning i större hus.

Ett avancerat PreciSense LiDAR-navigationssystem kartlägger hela huset inklusive alla möbler, mattor och andra hinder. Det tillåter S7 att städa med överlägsen precision. Är robotdammsugaren dessutom inställd för mattrengöring lyfts moppen automatiskt så att S7 kan övergå till att dammsuga mattan med oslagbar effektivitet. Roborocks egna Hyperforce™-teknologi uppnår en extraordinär sugeffekt på 2500 Pa, vilket gör S7 perfekt för djupa springor och svåra mattor.

Flera unika tillbehör. En fantastisk städupplevelse.

En ny, svävande borste garanterar en mer noggrann städning. Med en imponerande anpassningsförmåga sveper den över golvet med minsta möjliga mellanrum, även där ytan är ojämn. Den är dessutom tillverkad av slitstarkt gummi och designad för att fånga upp hår och skräp ännu bättre. Tillsammans med Roborock S7s kraftfulla sugeffekt levererar borsten mästerlig mattrengöring. Med Robock S7 tillkommer det dessutom en nyutvecklad app. I den är det möjligt att enkelt schemalägga städningen, kartlägga golv och mattor samt bestämma sugeffekt och vattenflöde. Förutom full kontroll direkt i mobilen kan Roborock S7 även kopplas samman med Google Home, Apple Siri och Amazon Alexa och styras genom enkla röstkommandon.

Gör vardagen överraskande enkel — med en självtömmande laddningsstation

Kombinationen av robotdammsugaren S7 och en självtömmande laddningsstation gör att Roborock S7+ i princip är redo att ta över städningen helt och hållet. Faktum är att tillsammans reducerar de ditt jobb till att endast tömma stationens dammbehållare så sällan som var sjätte vecka. Precis som robotdammsugaren är även laddningsstationen utrustad med ett flertal innovativa funktioner, däribland automatisk laddning och tömning av robotdammsugaren. Bekvämlighet är dock bara en aspekt; en annan är hälsa. Att kombinera S7 med en självtömmande laddningsstation garanterar att upp till 99,99% av alla partiklar (så små som 0,3 mikroner) som fångas upp stannar i dammpåsen. Det förvandlar huset till en fristad, speciellt för allergiker, med lägre nivåer av allergener såsom pollen, kvalster och dander.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *