Rosa Skrot är värdiga vinnare!

Rosa Skrot är värdiga vinnare!

Jag har tränat mycket i mina dagar. Först provade jag World Class där jag aldrig kände mig hemma. Klientelet där var på en annan nivå än jag och jag kände mig jämt felplacerad. Det ledde till att jag vart en sådan som lät sitt gymkort ligga och damma efter några tappra försök. 

Några år senare bestämde jag mig igen för att träna och valde Sats i Liljeholmen. I början var det trögt men jag gillade klasserna rätt bra. Efter ett tag började en tjej på en klass prata lite med mig, bara så där! Det slutade med att jag ÄLSKADE att vara där, gick på två klasser efter varandra och hängde i “repan” och snackade skit med personal och andra tränade. En instruktör och personen som pratade med mig blev snabbt mina vänner och vi gick ut och festade, käkade lunch och trivdes bra i varandras sällskap. Det närmade sig slutet på ett av mina årskort och jag började fundera på Rosa Skrot.

Att jag ens funderade på det var ganska konstigt. För ett tag innan började det dyka upp annonser på stan för detta nya tjejgym. Jag var en av dem som skrev om detta och tyckte det var tramsigt. Annonserna kändes som om man anpassat gymmen för modeintresserade kvinnor då man hade med smink och smycken i annonserna.

Jag blev kontaktad av Rosa Skrot som väldigt vänligt bara bjöd in mig till att testa gymmet och jag sa så klart ja. Jag ville förstås ge dem en chans att visa vad de går för. Efter första försöket var jag såld. Snabbt blev det ett årskort där jag provade både PT och klasserna och jag ÄLSKAR gymmet.

Träning

Sedan flyttade jag och årskortet tog slut så jag valde något närmare mitt nya hem. Jag valde Friskis och Svettis i Huddinge, jag ville verkligen ge det en chans men hade en magkänsla att jag inte skulle gilla det så jag köpte bara ett 6 månaders kort. Så här några veckor in inser jag att jag inte alls vill vara där utan vill tillbaka till Rosa Skrot. Så blir det nog.

Jag skiter uppriktigt i att det ligger helt fel geografiskt för mig för upplevelsen som de bjuder på är värt så himla mycket mer. Tjejer.. Jag avgudar er och jag kommer snart tillbaka!

rosa

Rosa Skrot är vinnare

Tävlingen som har anordnats sedan 2010 utser vinnare i kategorierna årets pt, årets hemsida/blogg årets gruppträningsinstruktör, årets gym/klubb, årets förebild och årets hederspris. Guldhjärtat delas varje år ut till företag och personer som arbetar med hjärtat, för att skapa starkare hjärtan samt en fungerande kropp

Rosa Skrot vann med följande motivering:

”Man kan sätta färg på en hel bransch på olika sätt. Och dessa fem kvinnor, i två generationer har använt en lika bred pensel som sin erfarenhet och i samma färg som Floyd. Pink Floyd

Kunskap och mognad baserat på många års arbetslivserfarenhet i olika serviceinriktade branscher i kombination med sitt genuina intresse för motion och träning förändrade plötsligt en hel stad.

Deras vision var att driva ett gym som de själva skulle vilja besöka.

Ett gym som sticker ut från mängden och som har en själ.

Ett gym som inspirerar kvinnor, vare sig de kommer med rullator eller cykel.”

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *