TAG Heuer Connected

TAG Heuer Connected

Dags för tekniken att ta sig in i modet på riktigt. Att ett så pass stort och renommerat varumärke som Tag Heuer ger ut en smart klocka är ett stort steg för wearables. 

Tag Heuer har en 150 år lång historia bakom sig av att bygga klockor med perfektion. Att köpa en Tag Heuer ses som en investering, ett hantverk. Att dem vågar slå sig i hop med Intel och Google och skapa en smart klocka är stort, jättestort. Det betyder att modevärlden verkligen är redo att ta emot tekniken som en del av vardagen.

SAR8A80.FT6045 TH CONNECTED MOOD PACKSHOT 2 DIAL ON LOW DEF

We are incredibly proud to be unveiling the first connected watch, which brings more than 150 years of history firmly into the future. The TAG Heuer Connected watch gives you the means not only to connect to the future, but also to connect to eternity, säger Jean-Claude Biver, CEO of TAG Heuer & President of the LVMH Group’s Watches Division.

Klockan bygger Tag Heuers bygge, Intels teknik och mjukvaran från Google, Android Wear. Klockan är 46 mm i diameter, gjord i titanium och kostar drygt 13 000 kronor.

SAR8A80.FT6045 TH CONNECTED PACKSHOT 2015 - BLACK STRAP - DIAL OFF

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *