Uppdaterad Samsung Gear S2

Uppdaterad Samsung Gear S2

Wearables är inte lika hett längre som det var för kanske ett par år sedan. Numer är det vanligt förekommande och kan till och med opereras i handen. Men det är kul att se hur teknikbolagen mer och mer flirtar med modevärlden.

Det är verkligen helt rätt väg att gå för teknikbranschen, ja att flirta med modebranschen alltså. De som gjort det först och bäst (enligt mig) är Huawei som tidigt visade på snyggare smarta klockor och designsamarbeten. Men fler och fler inser vikten av att få kända personer och modemedvetna personer att ta sig an denna ”nya” teknik.

Under CES presenterade Samsung en, nej två, uppdaterade klockor, Gear S2. Det är inget wow, det är samma OS (operativsystem) som innan, det vill säga deras egna som heter Tizen. Tizen är ok, men inte wow. Skulle jag råda dig att köpa en smart klocka skulle jag råda dig att köpa en modell som kör med Android Wear.

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2

Men de uppdaterade modellerna av Gear S2 är sannerligen snygga. Den ena pläterad i 18K guld och den andra i platina. Strålande vackra och verkligen ett steg framåt att få en smart klocka att se lite mer konventionell ut. Tydligen har man ökat på antalet band som tillbehör och urtavlor som ska passa dessa nya modeller.

Den nya Gear S2 Classic kommer från februari att finnas tillgänglig i roseguldsram med ett elfelbensvitt läderband samt i platinaram med ett svart läderband.

Pris: 4 999 kronor

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *