Huawei vänder sig till kvinnorna

Huawei vänder sig till kvinnorna

Två runda godheter som riktar sig till kvinnorna och är större än sin föregångare, jag gillar vad jag ser!

Även Huawei vill uppdatera sig på marknaden vad gäller wearables. Deras runda klocka presenterades ganska tidigt, före alla andra, men tog sedan väldigt lång tid att få ut. På frågan vad som var orsaken kan ingen uttala sig, inte ens så här i efterhand. Mycket märkligt men inget jag kan grotta i. Jag har testat den modellen och min sambo har faktiskt köpt den och är väldigt nöjd. Den tilltalade mig med sin design och rundhet men jag fick testa en Apple Watch och låter den sitta kvar ett tag till, jag är ju ändå inne i Apples bubbla med allt annat 🙂

huawei3

Men nu släppte de nyheten att de uppdaterat designen, eller lagt till två modeller, som tydligen har kvinnor som tydlig målgrupp. Jag är kvinna och ja, jag gick i gång på designen helt. Men jag tillhör gruppen av kvinnor som älskar guld, bling och stora klockor så det var liksom ingen match.

Modellerna är döpta till Elegant och Jewel och baseras på Android wear. Klockorna är lite större än Huaweis första modeller, 44 millimeter istället för 42 millimeter.

Inga priser har släppts men de säger att klockorna kommer i början på 2016. Deras historia av släppa klockor lämnar ju mycket till spekulation om när dessa VERKLIGEN kommer, vi får väl vänta och se.

Huawei4

huawei1

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *