Zombieattack i trädgården?

Zombieattack i trädgården?

Om ni såg på TV4 Nyhetsmorgon i går morse så såg ni att jag visade en massa roliga trädgårdsprylar. Jag nämnde också om ett monster som inte nått fram pga postens strul. Men i går kom den, och så här äcklig är den.. 

Jag lät den ligga ute i ca 1 timme innan jag själv tyckte det vart FÖR obehagligt. Vill inte vara den som ger mina pensionärsgrannar hjärtattack. Nu ligger den längst in i garaget och tas endast fram vid behov! 🙂

Här kan du köpa den!

IMG_0425

IMG_0428

IMG_0429

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *