Jag hjärtar Youtube

Jag hjärtar Youtube

0

En av mina satsningar för hösten, och förhoppningsvis för en lång framtid, är min youtube-kanal. Jag har blivit så inspirerad av de gånger jag gjort tv, både konventionell tv och web-tv. 

TV är det mediet jag brinner mest för men älskar även att göra radio, jag hoppas att en viss person i min närhet vill göra en pod med mig. Jag ska snart inleda operation övertalning!

Men kolla gärna in min youtube-kanal där jag presenterar biltester. Tar gärna emot ris och ros för att göra det så bra som möjligt för er. Jag fick, efter de två första filmerna, kommentaren att de var för långa samt att jag spred ut informationen för mycket så det blev långdraget. Så den tredje filmen (Opel Adam S) blev betydligt kortare och mer informativ.

Your email address will not be published. Required fields are marked *