NEWS och BOYID – Livet i förkortningar

NEWS och BOYID – Livet i förkortningar

Vårt nya koncept NEWS hade premiär i går och det gick otroligt bra. Jag är stolt både över mig själv och över de andra deltagarna. Och jag är tacksam för alla som kom och lyssnade, ställde frågor och hejade på!

Jag fick inleda kalaset med min story om Personal Car Shopper och du kan se hela min presentation på Periscope.

Det var mycket värme, glädje och kärlek och att få göra något med några av de bästa människorna jag känner var så fint. Jag var nervös att prata inför Magdalena och Tanja som jag sett prata inför folk många gånger, men just den rädslan försvann så fort jag stod där framme och drog igång. Jag ser på filmen att jag blev röd på halsen som jag brukar men jag kände mig ganska lugn. När jag i efterhand tittar på min presentation så tycker jag dessutom att det ser bättre ut än vad det kändes också 🙂 Så man ska fasen sluta hacka på sig själv.

Nu tar vi och styr om från NEWS och riktar all energi till nästa projekt som heter Bring Out Your Inner Diva.

Bring Out Your Inner Diva

Vårt helt nya koncept som kommer rulla på heter just Bring Out Your Inner Diva (BOYID) och är en talarkurs för de alldeles skräckslagna. Vi ska, på tre timmar, försöka få fram ert mod att våga stå framför folk och prata. Vi kommer inte göra er till föreläsare, det får ni jobba lite mer på, men vi kommer kunna ta bort den där paniken och känslan av skräck.

Vi är tre helt olika kvinnor med tre olika personligheter. Tillsammans utgör vi den perfekta trion för att skapa det perfekta eventet.

Ni kan läsa mer på denna länk.  Där kan ni anmäla er och har ni några frågor, förfrågningar eller liknande så kan ni bara maila mig på wallenrud@gmail.com.

Skärmavbild 2016-02-26 kl. 10.04.06

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *