3,5 h träning i dag, hur ska det gå?

3,5 h träning i dag, hur ska det gå?

Ja jo.. Alltså jag är inte främmande för träning under lång tid, faktum är att jag föredrar det. Min energi tar inte slut efter en timme utan jag gillar att ta dubbelklasser och köra Zumbamarathon. 

I dag var det dock lite annorlunda eftersom jag inte tränat på länge. Gymkortet gick ut, vi flyttade och huset har tagit all tid. Jag saknar träningen väldigt mycket men har inte hunnit. Så jag hoppade med glädje på ett pass som varade i 3,5 timme med bara dans!!

Skärmavbild 2014-11-08 kl. 15.50.11

 

Det började bra med att jag var på toa i omklädningsrummet innan passet och inser att jag fått mens, helt missat att det var dags. Hade ingenting med mig och jagade tampong i fem minuter. Till slut fick jag tag i en.

Väl uppe på klassen insåg jag at jag helt missat att ta med mat. Asså bars, dricka m.m. Hade bara vatten. Jävla nöt!! Men jag körde på och efter ca 1,5 h kom den, pulserande migränen. Jag bet ihop, sprang ner till receptionen och köpte dricka och en bar (asså en bit hälsomat). Slängde i mig och fortsatte. Men eftersom jag inte hade med mig medicin så insåg jag att det var bäst att bara dra hem. Så jag skippade sista timmen, den bästa med min vän Nathaly! Jaja.. det var i alla fall kul och nu är det extra viktigt att jag skaffar gymkortet ASAP!

20141108_142235

2h senare, vi kör fortfarande..

Ett filmklipp publicerat av Åsa Wallenrud (@asawallenrud) on

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *