DRÖMLEGOT – Ford Mustang 1967

DRÖMLEGOT – Ford Mustang 1967

DRÖMLEGOT – Ford Mustang 1967

Känner man mig vet man att jag ÄLSKAR Ford Mustang mer än typ mig själv. Så den här.. Ojojojoj!

Det här är jag och min gamla kärlek. Tyvärr är hon inte kvar men en vacker dag ska jag skaffa en Mustang igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creator Expert av Lego

Nu såg jag precis att Lego släpper en ny bil och det är ingen mindre än Ford Mustang från 1967. Min bil här ovan var från 1965.. Bilen ingår i en serie kallad Creator Expert som också har den klassiska “Folkabussen”, en röd London-buss och James Bonds Aston Martin.

Här hittar du alla bilar! LÄNK

Bilen kommer i butik den 1 mars och priset ligger på ca 1 500 kr. Klart värt det.. Eller hur? 🙂

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *