HEM, VILLA OCH BOSTADSRÄTT. JAG FÖRELÄSER.

HEM, VILLA OCH BOSTADSRÄTT. JAG FÖRELÄSER.

0

Snart är det dags för årets Hem, villa och bostadsrättsmässa i Älvsjö. Jag har varit en flitig besökare och har därför tänkt mycket på att det saknades en viktigt detalj i arrangemangen – smarta hemmet. Så det har jag styrt upp nu!

Mässan är till för alla som har ett boende kan man säga. Det är nog mest för villaägarna men även nyttigt och viktigt för bostadsrättsföreningar då du har möjlighet till styrelsekurser och viktiga föreläsningar. Det jag noterat under åren är att man inte alls plockat med sig det där med smarta hemmet. Det har inte haft en naturlig plats alls utan det har varit torgförsäljning av ytterst irrelevanta produkter. Tänk om man kunde tänka om?

Jag fick napp

Jag kontaktade mässan och fick träffa en projektledare för mässan som blev glad då hen själv ansåg att det saknades. Vi bollade idéer och storslagna planer men vi landade på nivån om en föreläsning om dagen, alla dagar. Jag har inte tid med mer oavsett men vi sår ett frö och får se vad vi ska göra till nästa år.

Mässan går av stapeln den 6-9 oktober på Älvjsömässan och mina tider är:

Torsdag 15.30
Fredag 16.00
Lördag 13.45
Söndag 13.30

Mer information: Hemsida

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *