IKEA LIXHULT – EN AUGUSTINYHET

IKEA LIXHULT – EN AUGUSTINYHET

0

Lagom till hösten och skolstarten lanserar IKEA en ny kollektion som heter Lixhult. Den består av färgglada skåp som ska kunna placeras med lätthet lite var stans. Jag tänker direkt barnrummen. 

LIXHULT skåp i metall är flexibla och stapelbara och kan monteras på väggen eller ställas på golvet. De fyrkantiga och rektangulära LIXHULT skåpen finns i fyra olika storlekar och fem färger vilket ger en mängd kombinationsmöjligheter.

Designer Jon Karlsson om LIXHULT skåp: ”LIXHULT är perfekt för att fylla ut utrymmet kring soffan, i ett hörn, mellan flera möbler eller mellan fönster. Skåpen är perfekta för att förvara prylar som saknar fast plats i hemmet – allt från nycklar och plånböcker till leksaker och handväskor.”

”Förvaringsskåpen LIXHULT skapades lite av en slump direkt på golvet i fabriken som tillverkar dem. När jag var där för ett annat projekt och såg deras produktion av verkstadsskåp och förvaringshyllor ville jag göra en egen variant av metallskåp. Det blev till slut ett helt gäng med små, färgglada skåp som är så enkla och ärliga att de passar in överallt i hemmet. Man kan välja ett skåp, två skåp – eller hur många som helst i en egen kombination.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *