Marshall lanserar sin mest bärbara högtalare – Willen

Marshall lanserar sin mest bärbara högtalare – Willen

Men hur söt?? Den här lilla godingen från Marshall heter Willen och är en utmärkt partner på stranden, sparkcykeln eller “ballen”.

Marshall introducerar Willen, en bärbar högtalare som ger ett mäktigt ljud överallt. Konstruerad med ett 2-tums bredbandselement och två passiva element som ger dig det tunga Marshall-ljudet – trots sin lilla storlek. Willen är utrustad med IP67 damm- och vattentålighet, erbjuder mer än 15 timmar speltid på en laddning och besitter en bärrem som gör att du kan ta den med precis överallt. Willen är lika imponerande under skalet, både PVC-fri och skapad med 60% återvunnen plast från använd elektronik.

Willen finns tillgänglig till försäljning från den 30 juni hos www.marshallheadphones.com samt hos återförsäljare för 1 095 SEK.

Mått: 101,6 x 100,5 x 40,4 mm
Vikt: 0,31 KG
Klass D-förstärkare: 1 X 10 W
Maximal ljudtrycksnivå: 82 dB @ 1 m
Frekvensomgång: 100 Hz – 20 kHz
Tid till full laddning: 3 timmar

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *