Min egna butik på nätet

Vi på Lilla Gumman ville ha en egen butik med kläder och prylar som vi stolt kunde bära själva men också sälja för att finansiera kostnaderna för bloggen. Lotten föll på mig att utföra detta, med glädje, men jag skapade även en egen butik för att kunna testa olika saker. Butiken blev kvar och jag är rätt nöjd.

Länk till butiken hittar du längst till höger på bloggen.

Vad säger ni?

butik wallenrud

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *