ÜBER NU I UPPSALA

ÜBER NU I UPPSALA

Min favorittjänst Über finns sedan tidigare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund och tar sig nu an Uppsala. 

Säga vad man vill om Über men jag tycker fortfarande att detta är framtidens taxi. Det är så här kunderna vill ha det och det är väl det som är viktigare än vad tjuriga taxiåkare tycker. Om de bara kunde lära sig och förändra sin egen bransch så skulle det gå så mycket bättre.

Über bygger hela tiden ut verksamheten och gör smarta kampanjer som får folk att haja till. Nu kan Uppsala resa med stil så passa på att testa, ni kommer inte bli besvikna.

Skärmavbild 2016-04-20 kl. 10.47.57

 

Här hittar du mer information om tjänsten. Boka en resa nu och ange koden HEJUPPSALA för 150 kronor i rabatt.

[bctt tweet=”Boka en resa nu och ange koden HEJUPPSALA för 150 kronor i rabatt. ” username=”asawallenrud”]

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *