Wallenrud testar Dodge RAM – äntligen!

Wallenrud testar Dodge RAM – äntligen!

Editors choice

Wallenrud testar Dodge RAM – äntligen!

Jag har en lista. En lista på bilar jag måste köra och/eller äga i mitt liv. Jag håller på att pricka av den.

Listan nedan är ej i någon speciell ordning, alla är lika viktiga.

Här kan ni kika på filmen jag gjorde under tiden jag fick njuta av den extremt stora Dodge RAM.

4.5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *